top of page
himmel

Själs- och livsläsning i Akashakrönikan

 

Lever du i linje med din själ och dina själsliga tillgångar?

 

I den här läsningen får du reda på vilket energicenter som är ditt dominanta och hur det påverkar dig i livets olika delar.

Du får veta vilken själsgrupp (stjärnursprung) du har som dominant, dess egenskaper och din grupp fungerar på jorden i denna tid.

 

Genom att se din själs vibration, kommer jag att berätta för dig hur just din vibration påverkar ditt andliga liv förbi kropp och ego.

 

Syftet med denna presentation är att hjälpa dig att bli medveten om de tillgångar du besitter med syfte att lyfta dig och se din potential. Denna del och lite till går jag igenom muntligen med dig men du kommer också att få den i textform (ca 2 A4 sidor) så att du lätt kan gå tillbaka och påminna dig.

 

Efter denna genomgång lyfter jag upp blockeringar och begränsningar från tidigare liv som påverkar dig fortfarande. Dessa kan få dig att fatta beslut och leva ditt liv i en linje som inte är den bästa för dig. Du kommer att få veta hur många liv sedan det hände, om du levde som man eller kvinna samt vad det var som hände som skapade nämnda blockeringar och/eller begränsningar.

 

Slutligen går jag igenom ditt nuvarande liv och eventuella blockeringar och begränsningar från det. Kanske har det någon annan sagt eller gjort satt sig som en tagg till exempel eller så har du skapat ett kontrakt som håller dig kvar vid något du egentligen är färdig med.

Denna läsning kan öppna upp för att starta förändringsprocesser för dig i ditt liv genom att du blir medveten om eventuella mönster och sånt som har hållit dig tillbaka. Kanske öppnas dörrar till något du inte varit med om ens fanns? Kom ihåg att förändringar som ska vara bestående ofta tar tid innan de blir en del av ditt nya jag. Det kan ta upp till 6 månader innan ditt resultat är fullt synligt.

 

Det är ett omfattande arbete med att hämta all information i Akashakrönikan och det görs före vår session. Efter att ha sammanställt all information, ber jag om att få påbörja rensningsprocessen åt dig. Efter läsningen kommer du att få ett dokument med en text som du ska läsa i 21 dagar. Detta för att manifestera din kraft och rensa på djupet

Det här ingår i din själsläsning:

  • Mitt förberedande arbete som tar några timmar.

  • Personlig presentation 60-75 minuter.

  • Möjlighet till gratis uppföljande samtal 25 minuter.

  • Skriftlig information om din själs tillgångar, själsfamilj och manifestering.

  • Rensning av blockeringar och begränsningar både från tidigare liv och nuvarande.

  • Dokument för egen rensning av blockeringar och begränsningar.

 

Priset för en läsning är 2 999 kr. Förskottsbetalas via faktura ca 5 dagar före överenskommen tid.  Eftersom jag behöver flera timmar för att förbereda din läsning så boka helst inte din tid inom kortare tid än två veckor.

Du som har gjort en läsning för att lära känna ditt guideteam får 250 kr i rabatt på denna. Ange koden   återkommande    i fältet för rabattkod när du bokar.

 

Undrar du något? Vill du ha kontakt med mig och  innan du bestämmer dig? Boka ett gratis samtal 15 minuter via min bokningssida så ringer jag upp dig den tid du har bokat. 

 

 

Du kan också boka läsningar för familjemedlemmar t ex barn som du är ansvarig för men deras blockeringar och begränsningar kan vi inte rensa fullständigt utan deras medgivande. Ta kontakt med mig om detta är något du vill göra.

Alla går inte att läsa för

Det går inte att få tillgång till allas Akashakrönika. Jag hör av mig om så skulle vara fallet för dig och självklart finns det då inget för dig att betala för.

Varför jobba med Akashakrönikan?

I Akashakrönikan finns våra liv inskrivna. Allt vi har varit med om, allt vi har lärt oss och även det som kan ha hängt upp sig på vägen i form av blockeringar och begränsningar. 

Den delen av Akashakrönikan jag läser i finns i den femte dimensionen och det är den vibrationen som vi drar nytta av i vårt jordsliga tredje-  och fjärdedimensionella liv. Den femte dimensionen ligger bortom vårt ego och våra tankar. Vår tro och våra föreställningar kring oss själva som ofta håller oss tillbaka och begränsar oss i våra liv.

 

Fysik träff eller på distans

Denna läsning kan genomföras både genom personligt möte eller via zoom (med eller utan bild). Oavsett vad du väljer, får du en inspelning så att du kan lyssna igen. I priset ingår möjlighet till uppföljande konsultation 25 minuter för att ställa eventuella frågor. Konsultationen måste bokas inom två  veckor efter genomförd session annars gäller ordinarie pris 500 kr.

Skicka dina födelseuppgifter till mig om du tänker boka en läsning.

Tack för dina uppgifter! Du kan du boka din tid via min bokningssida https://www.yourwisesoul.com/book-online

bottom of page