top of page

Andligt & utvecklande samtal

Normalt sett när jag jobbar med vägledning så utgår jag från guidernas inspiration och jag brukar vara den som börjar med att berätta vad jag upplever. I detta samtal är tanken att vi utgår från dig. Du tar med dig dina funderingar och jag är ditt bollplank där jag med hjälp av min medialitet kan titta på nutid, dåtid, framtid, miljöer, människor och i princip vad än du önskar.

 

Om du funderar över något som har hänt så kan jag titta på hur det har påverkat dig och hur du kan ta hand om det på ett andligt perspektiv. Kanske fanns det något att lära. Kanske har du en person i ditt liv som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Jag kan titta på relationen, hur personen fungerar och hur du kan möta denne. När jag tittar på en person som inte är närvarande i rummet så gör jag det utifrån intentionen att få förståelse och för att hjälpa relationen. Vi pratar om livet, relationer och att komma framåt helt enkelt.
 

En session varar i 50 minuter och du kan boka en lite längre tid för att även ta emot healing om du vill. Healing är ett jättebra sätt att ta hand om det vi har pratat om. Då blir tiden istället 75 minuter.

Om du köper ett paket på 3 sessioner, får du 20 % rabatt.

Alt 1. 3x50 minuter kostar 1800 kr (ord. 2250 kr)

Alt 2. 3x75 minuter kostar 2640 kr (ord 3300 kr)

Sessionerna ska genomföras inom 6 månader från betaldatum.

bottom of page