top of page
himmel

Fastighetsrensning

Det kan samlas alla möjliga olika typer av energier i ett hem: jordbundna själar av olika slag, portaler, rester från tankar och känslor både från oss själva och andra som har bott eller vistats på platsen.  Kanske har platsen innehållit något annat tidigare som dröjer sig kvar så som ett slagfält eller begravningsplats. Just rester av tankar och känslor är det som jag själv genom åren har uppmärksammat som det största problemet. Vi själva gör avtryck, människor som hälsar på gör det och väldigt ofta kliver vi in i någon annans avtryck när vi flyttar in i ett nytt hem.

Det är inte alltid man känner av energierna direkt, de kan smyga sig på eller så bygger man själv långsamt och märker inte att man förändras i temperament och energinivå. Jag erbjuder numera husrensning på distans vilket är ett mycket billigare alternativ till om jag ska komma ut fysiskt på besök (vilket jag i princip inte lägre gör eftersom det är både tids- och energikrävande). Dessutom kan jag på detta sätt identifiera energierna som finns på ett helt unikt sätt.

Om du bokar en rensning så kommer jag att ta reda på vad som finns på platsen du vill ha rensad och sedan rensa bort det.  Jag tittar på många olika saker, bland annat efter jordbundna själar, portaler och tankespår. Om jag hittar något av dessa så får du dessutom reda på hur själarna och tankarna kan påverka dig, vilken egenskap de innehåller.

 

Denna tjänst är helt på distans. När arbetet är utfört kommer jag att skicka ett mail till dig och berätta vad jag hittade. Det finns en möjlighet till att en rensning kan påverka både mental fysisk hälsa positivt.

Vad som kan bokas

Alla typer av fastigheter går att rensa men du behöver ha en personlig anknytning till platsen jag rensar. Du kan inte boka för att du upplever att någon annan behöver det utan bara platser som du själv är aktiv i i ditt liv på något sätt.

Hur du bokar en tid

Du kan boka via min bokningssida om du vill välja specifik tidpunkt för min rensning. Priset är då 1200 kr. Om du låter mig göra rensningen när jag har möjlighet, betalar du 950 kr och då bokar du via formuläret här nedan. Du kan skriva till information om när du önskar få rensat: så fort som möjligt eller nästa vecka till exempel.

Om du har gjort en Själsläsning med mig tidigare, får du 150 kr i rabatt om du anger koden   fastighet   när du bokar. 

Jag behöver veta adressen på platsen som ska rensas så kom ihåg att skriva det i din bokning. Du som bokar behöver ha en koppling till platsen för rensningen sker också delvis utifrån dig.

Betalning

Om du önskar få rensat så fort som möjligt, betalar du när jag har bekräftat din bokning. Om du har bokat till en speciell tidpunkt så betalar du senast i samband med att påminnelse om sessionen kommer 24 timmar före.

Du betalar med BG 799-8305 alternativt swish 123 554 38 06.

Man kan säga att energiavtryck är som smuts, ju längre det har suttit och ju större det är, desto svårare kan det vara att få bort det. Bekräftelsen nedan kommer från en klient som hade haft det stökigt med energier och besökare i flera år men som efter min rensning har det mycket lugnare.

Ord från nöjd klient.

Beställning av fastighetsrensning

Please take a moment to fill out the form.

Tack, jag återkommer med bekräftelse!

bottom of page