top of page
himmel

Uppvaknandets tid är här!
Välkommen att vara med på en temakväll: från 3D till 5D

Kvällen kommer att handla om det vi brukar kalla för uppstigningen som också kan benämnas medvetandehöjning. Vi lever i den tredje dimensionen, 3D, där livet handlar om att med hjälp av hjärnan ta sig så långt som möjligt. 3D är väldigt styrt av makt och ego. När vi tar oss upp genom dimensionerna, övergår vi till den medmänskliga aspekten av oss. Att tjäna pengar för vår existens kommer att fortsätta ett tag till men vi byter perspektiv och värderingar. Vi lyssnar mer på kroppen, det kroppen mår bra av, vilket innebär att makt och ego inte blir den primära drivkraften längre.

De flesta människorna på jorden är inte medvetna om något annat än 3D men människor vaknar ständigt upp och börjar fundera över vad som är viktigt i livet egentligen. Är det verkligen så att alla ska gå samma väg, stöpas i samma form, jaga pengar och glömma bort att njuta?

Kvällens upplägg

✔ Jag börjar med att prata om energier. Allt är energi och vibrationer i ständig förändring som påverkar oss på olika sätt. Genom att förstå detta kan vi lättare identifiera det som händer i oss och runt oss för att ha möjlighet att göra något åt det.

 

✔ Hur går uppstigningsprocessen till på individnivå? Vad kan man göra för att höja energivibrationen i kroppen? Hur kan varje individs arbete med sig själv påverka omgivningen?

 

✔ Detta följs av en uppstigningsmeditation som har till syfte att rensa ut gammalt energiskräp och få en energihöjande upplevelse. Meditationen är helande på flera plan.

Söndagen den 12/11 kl 17 - ca 19

Plats: Vidablicksvägen 6 i Ronneby

Pris: 150 kr/pers ingen föranmälan krävs

bottom of page