top of page
himmel

Healingmeditation på vårdagjämningen den 20/3

Låt oss meditera tillsammans kl 19 (eller när det passar dig)!

På kvällen den 20/3 2023 infaller vårdagjämningen vilket innebär att nord- och sydpolen står helt lodrätt mot varandra och exponeras lika mycket av solen. Nu är det också dags för solen att lämna drömmarna och illusionerna i Fiskarnas stjärntecken och istället med kraft gå in i Vädurens stjärntecken. Ett nytt astrologiskt år börjar och jag har spelat in en meditation där vi drar nytta av polernas balans och Vädurens kraft.

I meditationen får du ta emot distanshealing av mig. Healingenergin är uppladdad i molnet till var och en som ska ta emot och med intentionen att du får ta emot healingenergin för ditt högsta bästa. Du kan också sätta din egen önskan för vad du upplever att du behöver hjälp med i ditt liv just nu. Sätt en intention men var sedan öppen och låt det som ska hända hända.

 

Jag föreslår att du gör meditationen kl 19 den 20/3 så skapar vi kraft tillsammans men självklart kan du lyssna på den vid en annan tidpunkt och vid fler tillfällen än bara just då. Meditationen kan lyssnas på flera gånger.

 

Det finns inget fast pris. Du betalar det du kan alternativt vill: 30, 50 eller 100 kr till exempel. Före eller efter du har lyssnat, men ge gärna något. Swisha till 123 554 38 06 och skriv GÅVA som meddelande.

 

Meditationen laddar du själv ned från min e-handelssida, länk kommer även i din e-post. Du kommer till e-handelssidan genom att klicka på knappen nedan och sedan är det bara att välja "Healingmeditation för kraft och balans" samt följa vidare instruktioner.

bottom of page