top of page
abstrakta Lights

Golden spiral healing

Detta är en healingform som jag själv har kanaliserat ner och det började med att jag hösten 2018 fick information från min guide om att jag skulle hålla i en meditation för healing och frekvenshöjning och hur bra den är för alla som vill höja sin energivibration och följa med från 3D till 5D. Jag undervisades flera nätter och informationen har fortsatt att fyllas på successivt. Jag har hållit meditationen många gånger nu och responsen har varit fantastisk. Många kommer tillbaka för att den är så djupgående och transformerande.

Hösten 2019 sa min guide att jag kan heala med detta också. Jag förstod att han menade att jag kunde jobba med tekniken vid healingsessioner. Ja svarade jag, det kan jag, men jag gjorde inget med informationen vidare. Så hörde jag det igen "Du kan använda detta för att heala också". Ja svarade jag, det kan jag men gjorde även denna gången inget med informationen för det kändes som om något saknades.

En dag, satt jag i samtal med en kursdeltagare och berättade om lite som jag har fått till mig bland annat nämnde jag en gyllene spiral som kom i en meditation vid ett tillfälle och spiralen var extremt kraftfull. Det visade sig lite senare att healingspiralen hörde samman med en healingmetod som jag använde när jag existerade på Arcturus.

Stunden efter samtalet skulle vi ha yoga och precis när jag hade lagt mig ner på min matta hör jag högt och tydligt "FATTAR DU NU?" Åh, den gyllene spiralen var pusselbiten jag saknade. Min guide visade mig hur jag kan jobba med energierna för att både heala och höja klientens vibration som en hjälp på vägen från 3D till 5D.

Healingprocessen

Jag börjar med att låta healingenergin rensa ditt chakrasystem från eventuella obalanser som stör livsflödet och varje chakra fylls med ny energi. Din aura rensas på samma sätt från avtryck som kan störa dig på din väg framåt. Trådar mellan minnen och känslor får en möjlighet att brista. Dessa trådar gör att ett oskönt minne kan skapa osköna känslor och när vi klipper dem så består minnet men man behöver inte längre känna det man kände.

Efter att ha rensat och fyllt på med ny livsenergi, kommer den gyllene spiralen och jobbar med dig. För att höja din frekvens och hjälpa dig ta nästa kliv i din medvetandehöjningsprocess.

Fysiskt möte eller på distans?

Om du bokar distanshealing så skickar jag på överenskommen tidpunkt och efteråt skickar jag ett mail till dig där jag bekräftar att jag har gjort mitt jobb och skriver lite kort om vad jag upplevde.

Varför denna metod?

Hela jordens befolkning genomgår en medvetandehöjning. Det sker i olika takt och olika sätt. Somliga får kraftiga symptom i samband med detta till exempel yrsel, trötthet, svikande minne, förändrad tidsuppfattning. Listan kan göras lång. Denna healingmetod kan hjälpa dig att lindra symptomen så att processen inte behöver bli så jobbig. 

Att höja sin kropps energifrekvens har många fördelar så som att öka förmågan till självläkning, att bli mindre känslig och påverkas mindre av andra människors känslor eller det vi kallar för negativa energier. Med en hög energifrekvens slås denna påverkan lättare undan och du blir helt enkelt friare i ditt varande. Med en höjd energifrekvens höjer du dessutom ditt medvetande. Lämnar det fyrkantiga 3D samhället som dominerar här på jorden där vi värderar människans värde utifrån titlar och ägodelar istället för människan där inne. Alla har en speciell plats och därför fyller alla en funktion på något sätt.

Har du svårt för att veta vilken healingmetod du ska välja?

Om du är tveksam gällande vilken healingmetod du ska välja av de fyra jag jobbar med: Andlig healing, Golden spiral healing, Athinas Blue Ray Healing eller Nefertiti kosmisk healing® så kan du som bokar fysiskt besök ta upp frågan med mig när du kommer. Boka den du tror att du vill ta emot så ändrar vi om det behövs.

bottom of page