top of page
Växtskugga

Helgkurs - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på  en helgkurs då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar, förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall och de vilande DNA-strängarna som kallas skräp DNA.

Äntligen föll polletten ner och nu vet jag vad jag ska göra med informationen jag fick en natt för några år sedan. Det var efter den första kursdagen då jag skulle lära mig Athenas blue ray healing av Helena-Magdalena. Hon hade inte nämnt något om att det fanns flera strålar och att de hade olika syften så därför var upplevelsen otrolig och det är också därför jag förstod informationen som kom. Den var kopplad till healingarbetet.

Jag vaknade natten jag nämnde efter att ha hört en feminin röst som sa: "There are seven beams: the beam of  goddess, the beam of healing, the beam of ..." och så vidare. Snabbt tog jag mig upp ur sängen och letade reda på papper och penna medan jag ännu kom ihåg alla sju, repeterade dem för mig själv. Jag har ofta tittat på lappen jag skrev, varit lite fascinerad över hur klart och tydligt informationen hade kommit men inte vetat vad jag skulle göra med den. Nu vet jag, nu är jag redo. Jag ska föra den vidare till dig för att hjälpa dig att minnas din gudomlighet precis som att en av strålarna heter The beam of goddess.

Vi kom till jorden efter att ha levt på olika ställen ute i universum, Plejaderna är ett av alla ställen som finns. Först kom vi till Lemurien och sedan Atlantis. Vi har samlat mycket kunskap genom tiderna men genom Lemuriens och Atlantis undergångar, släcktes det mesta inom oss ned. Nu är vi inne i en tid då det är dags att åter minnas. Att ta tillbaka förlorad kunskap, kunskap som kan hjälpa oss i våra liv här på jorden. Kunskap som kan höja vårt medvetande så att vi lättare ska kunna leva vår sanning. Kunskap som kan hjälpa mänskligheten att vakna från den sömn vi har blivit placerade i.

Helgen kommer att bestå av teori och meditationer på olika sätt i vilka vi kommer att jobba igenom Plejadernas sju strålar, att aktivera och stärka var och ens betydelse för dig. Det innebär att vi kommer att både rensa och balansera aura och chakrasystem men också att höja ditt medvetande genom att bli uppgraderad via tillförsel av höga energifrekvenser.

Vi kommer att jobba med energierna från Lemurien och Atlantis, vad dessa platser står för och vad du kan tänkas ha glömt från den tiden. Kanske finns det smärtsamma minnen som ska läka för att du ska kunna ta dit nästa kliv i din utveckling.

Det sägs att vi blev nedsläckta i vårt medvetande inklusive 10 av våra DNA-strängar. Jag kommer att gå in på vad våra 12 olika DNA strängar står för och vi kommer att jobba med dem. Detta för att du ska bli aktiverad i ditt medvetande kring dessa, genom kunskap kan vi förändra. 

Min intention är att göra helgen till en upplyftande och utvecklande upplevelse då du blir uppgraderad i ditt energisystem och kanske kommer även minnen från svunna tider att väckas till liv.

Det finns även en kortare workshop som har ungefär samma innehåll men då vi inte har möjlighet att jobba på djupet med de förlorade civilisationerna, DNA strängarna med mera.

Datum: 21 & 22/9 2024

Tid: kl 10-16

Plats: hos mig på Möllebogatan 13 i Malmö

Pris: 2490 kr inkl vegetarisk lunch, fika och kristall som vi ska programmera. Platsen betalas när formell inbjudan skickas ut ca 3 veckor före till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305.

Bindande anmälan efter att den formella inbjudan har skickats ut.

 

Begränsat antal platser.

Blåljus
bottom of page