top of page

Fastighetsrensning

Det kan samlas alla möjliga olika typer av energier i ett hem: jordbundna själar av olika slag, portaler, rester från tankar och känslor både från oss själva och andra som har bott eller vistats på platsen.  Kanske har platsen innehållit något annat tidigare som dröjer sig kvar så som ett slagfält eller begravningsplats. Just rester av tankar och känslor är det som jag själv genom åren har uppmärksammat som det största problemet. Vi själva gör avtryck, människor som hälsar på gör det och väldigt ofta kliver vi in i någon annans avtryck när vi flyttar in i ett nytt hem.

Det är inte alltid man känner av energierna direkt, de kan smyga sig på eller så bygger man själv långsamt och märker inte att man förändras i temperament och energinivå.

Om du bokar en rensning så kommer jag att ta reda på vad som finns på platsen du vill ha rensad och sedan rensa bort det.  Denna tjänst är helt på distans.

När arbetet är utfört kommer jag att skicka ett mail till dig och berätta vad jag hittade.

 

Min erfarenhet är att man ibland behöver rensa några gånger för att allt ska försvinna och somligt kanske aldrig går att få bort helt men man kan i alla fall förbättra så att man mår bättre. Man kan säga att energiavtryck är som smuts, ju längre det har suttit och ju större det är, desto svårare kan det vara att få bort det.

Vad som kan bokas

Alla typer av fastigheter går att rensa men du behöver ha en personlig anknytning till platsen jag rensar. Du kan inte boka för att du upplever att någon annan behöver det utan bara platser som du själv är aktiv i i ditt liv på något sätt.

Hur du bokar en tid

Liksom allt annat så gör du det via min bokningssida. På det sättet kan du själv bestämma när i tiden rensningen ska ske. Om du har gjort en Själsläsning med mig så får du rabatt 150 kr om du anger koden fastighet när du bokar.

Jag behöver veta adressen på platsen som ska rensas så kom ihåg att skriva det i din bokning.

 

bottom of page