top of page
Blue Tvättade Wall

Lär känna ditt guideteam

I den här läsningen får du lära känna de guider som jobbar med dig. Du får veta hur  olika guideteamen är sammansatta med fokus på ditt unika team. Vanligtvis består teamet av 4-6 guider och du kommer att få reda på hur många guider du har just nu och vad var och en står för enligt följande:

 

  • Om guiden är maskulin/feminin/androgyn

  • Vilken är är guidens ursprungliga själsgrupp

  • Vad som är guidens primära energicenter

Utöver detta kommer jag att beskriva hur jag uppfattar varje guide till utseende, vad jag får får känsla om ytterligare egenskaper än de som framkommer via själsgrupp och energicenter. Jag lyssnar in efter budskap. Jag tittar på guidens vibration och kommer att prata om vad det innebär.

Om du inte har gjort en själsläsning med mig tidigare, vet du inte vad själsgrupp och energicenter är så  kommer jag att gå igenom med dig och du kommer att få en kort beskrivning din egen själsgrupp, ditt energicenter och definitionen av din själsvibration.

Du kommer att få informationen om dina guider även skriftligt så att du lätt kan gå tillbaka och påminna dig om deras energi och hur de hjälper dig, det blir  4-6 A4 sidor med text.

Jag tar fram all information före vårt samtal så ingen tid används till själva kanaliseringen. 

Hur du bokar

Om jag inte redan har dina födelseuppgifter så börjar du med att skicka in dina uppgifter genom att fylla i formuläret längst ner på denna sidan.

Sedan bokar du din tid via min bokningssida. Eftersom jag  behöver förbereda din läsning så boka helst inte vårt samtal inom kortare tid än två veckor.

 

Dessa sessioner har jag enbart över zoom och du väljer om vi ska ha med eller utan bild. Detta är för att jag ska kunna spela in med bra ljudkvalitet. Jag rekommenderar zoom eftersom ljudkvaliteten blir mycket bättre vid inspelning. Du kan välja att ha kameran av när vi möts om du är obekväm med den.

  • Du som har gjort en grundläggande själsläsning med mig får 250 kr i rabatt på denna. Ange koden återkommande i fältet för rabattkod när du bokar.

  • Förskottsbetalas via faktura ca 5 dagar före överenskommen tid.

Du kan boka enbart läsningen dvs utan samtal (samtalet kan du boka vid behov vid senare tillfälle). Du beställer via formuläret längst ner och skriver att du endast vill ha skriftlig rapport. Priset för denna är 1200 kr och betalas via faktura i förskott. Räkna med att det tar ca 2 veckor innan din rapport är färdig.

Alla går inte att läsa för

Det går inte att få tillgång till allas Akashakrönika. Jag hör av mig om så skulle vara fallet för dig och självklart finns det då inget för dig att betala för.

Varför jobba med Akashakrönikan?

I Akashakrönikan finns våra liv inskrivna. Allt vi har varit med om, allt vi har lärt oss och även det som kan ha hängt upp sig på vägen i form av blockeringar och begränsningar. En del av blockeringarna och begränsningarna tas upp i en Soulrealignment läsning som jag rekommenderar att du gör före denna läsning för bästa resultat.

Den delen av Akashakrönikan jag läser i finns i den femte dimensionen och det är den vibrationen som vi drar nytta av i vårt jordsliga tredje-  och fjärdedimensionella liv. Den femte dimensionen ligger bortom vårt ego och våra tankar. Vår tro och våra föreställningar kring oss själva som ofta håller oss tillbaka och begränsar oss i våra liv.

Hur du kan vidareutveckla denna läsning

Du kan boka vidare samtal med mig för att fördjupa dig i dina guider och vilka förändringar du kanske behöver göra i ditt liv för att komma i linje med din själs väg. Du kan även boka enskild meditation med mig för att få möta en eller flera av dina guider för att få känna energin som en tydligare del av dig. En session på 50 minuter kostar 750 kr. Om du väljer att köpa tre sessioner, får du 20% rabatt och betalar 1800 kr för alla tre. Dessa behöver utnyttjas inom tre månader efter köp. Vi löser allt praktiskt i samband med vår första session.

Skicka dina födelseuppgifter till mig om du tänker boka en läsning.
Om du bara vill ha en skriftlig rapport så skriv det i meddelandet förutom den andra informationen jag ber om.

Tack för dina uppgifter! Du kan du boka din tid via min bokningssida https://www.yourwisesoul.com/book-online

Boka en tid

bottom of page