top of page
Toning

Livet mellan liven

I denna session leder jag dig in i livet mellan livet med hjälp av hypnos för att utforska livet du nu lever från ett högre perspektiv. Att få förklaringar och skapa större förståelse för ditt liv och därmed också göra att din upplevelse av ditt liv lättare.

 

Vi ställer utforskande frågor så som att få veta mer om planen du lade gällande lärdomar, kanske vad du är är för att lära andra och varför du valde att födas till jorden. Det är en omfattande upplevelse som kan ge dig ledtrådar gällande det du har gått igenom i livet och om du följer din livsplan eller om du kanske har släppt den för att den blev för svår att följa.

Det finns möjlighet att möta ta reda på meningen och lärdomar med specifika händelser som du har varit med om i detta livet.

 

Sessionen spelas in och jag skickar ljudfilen till dig efteråt så att du kan gå tillbaka och lyssna.

Vad är hypnos?

Hypnos är ett förändrat medvetande tillstånd. I detta naturliga tillstånd befinner du dig när du till exempel dagdrömmer, är helt uppslukad av en arbetsuppgift eller lever dig in i en spännande film. Att gå in i hypnos är helt odramatiskt men ett otroligt effektivt sätt att komma i kontakt med det undermedvetna. I det undermedvetna finns funktioner som känslor, vanor, beskyddande och permanent minne. I det medvetna sinnet finns det rationella och analytiska tänkandet, korttids minnet och viljestyrkan. Det undermedvetnas huvudsakliga karaktärsdrag är lathet vilket gör att det gärna följer de enkla, gamla invanda mönster som det alltid gjort. Det är det undermedvetna som tror att spindlar är farliga eller att man måste ta en portion mat till. Det är det undermedvetna jag alltså talar till och programmerar om då jag ska åstadkomma förändringen hos dig under hypnos.

bottom of page