top of page
Toning

Livet mellan liven

I denna session leder jag dig in i livet mellan livet med hjälp av hypnos för att utforska livet du nu lever från ett högre perspektiv. Att få förklaringar och skapa större förståelse för ditt liv och därmed också göra att din upplevelse av ditt liv lättare.

 

Vi ställer utforskande frågor så som att få veta mer om planen du lade gällande lärdomar, kanske vad du är är för att lära andra och varför du valde att födas till jorden. Varför valde du dina föräldrar? Finns det människor i ditt liv som du har bestämt möte med redan i planeringsstadiet? Det är en omfattande upplevelse som kan ge dig ledtrådar gällande det du har gått igenom i livet och om du följer din livsplan eller om du kanske har släppt den för att den blev för svår att följa.

Det finns möjlighet att möta ta reda på meningen och lärdomar med specifika händelser som du har varit med om i detta livet. Därför att det bra om du funderar på om det är något speciellt du vill utforska som går utanför det jag har presenterat ovan.

 

Sessionen spelas in och jag skickar ljudfilen till dig efteråt så att du kan gå tillbaka och lyssna.

 

Vem är detta för?

Denna session är för dig som har mediterat tidigare och som har tagit emot information på det sättet. Denna typ av information kommer inte alltid visuellt utan ofta som ett inre vetande vilket innebär att du behöver säga det du känner att du vill säga. Det finns inga garantier för att du får svar på alla de frågor vi ställer för det kan vara så att vissa svar behöver vänta på att presenteras av någon anledning. Däremot pratar vi efteråt om din upplevelse så att vi på det sättet kan reda ut eventuella frågetecken. 

Vad är hypnos?

Hypnos är ett förändrat medvetande tillstånd. I detta naturliga tillstånd befinner du dig när du till exempel dagdrömmer, är helt uppslukad av en arbetsuppgift eller lever dig in i en spännande film. Att gå in i hypnos är helt odramatiskt men ett otroligt effektivt sätt att komma i kontakt med det undermedvetna. I det undermedvetna finns funktioner som känslor, vanor, beskyddande och permanent minne. I det medvetna sinnet finns det rationella och analytiska tänkandet, korttids minnet och viljestyrkan.

Om du är van vid att meditera, kan det vara så att du lätt tar dig in i det tillståndet som betecknas som hypnos. Då läggs jaget/egot åt sidan, man blir en betraktare till det som sker och kan ta emot information som inte är färgat av jaget/egot.

bottom of page