top of page

Medial kurs med energikunskap via zoom

Välkommen att vara med i en liten, intim och personlig liten grupp där du kan vara dig själv och utvecklas tillsammans med de tre andra kursdeltagarna. Nästa kursstart blir tidigast våren 2024 när jag har fått ihop fyra deltagare. Skicka ett meddelande till mig om du är intresserad av att vara med!

 

Den här kursen vänder sig till dig som vill utveckla din intuition, att lyssna på din inre vägledning, och få en djupgående kunskap om vilka möjligheter du har att använda dig av energier och vad du kan åstadkomma bara genom att ha en intention med ditt energiarbete. Tiden tillsammans är fylld av olika upplevelser för din expansion samt andliga och personliga utveckling. Inga förkunskaper krävs och det enda du behöver ta med dig är ett öppet sinne.

Bakgrund

För några år sedan, serverade min dåvarande guide min första mediala kurs till mig. Den fick namnet medial kurs/workshop och jag har under åren haft många deltagare till den. Så många att det skapades två uppföljande kurser så att de som var intresserade skulle kunna fortsätta att utvecklas. I början på sommaren 2019 sa min nuvarande guide att jag hade utvecklats så mycket sedan den första kursen skapades, att det nu är tid för något nytt. Jag har sett den nya kursen och jag vet att syftet är att den ska vara på en nivå som möter den nya tiden.

Så vad innebär då den nya tiden? Jo, att jobba med energier och frekvenser på ett nytt sätt. Att förstå att de anhöriga, änglarna och mästarna kommer från olika dimensioner och att vi kan lära oss att jobba med deras olika egenskaper och energier. Jag är skolad till att samarbeta med min guide och det har jag alltid i grunden men efter hand som jag har öppnat upp för att kanalisera, har andra högre energier kommit till mig som har hjälpt mig i min medvetandehöjning. Jag möter många som är empater, högkänsliga och som behöver hjälp med att definiera sin uppstigningsprocess och därför anser jag att energikunskap är ett viktigt ämne att ha med i utbildningen.

Delar av kursinnehållet

Du kommer att få lära dig:
* arbeta med din guide
* symboler och symboltolkning
* hur energier påverkar oss och vilka avtryck de kan göra
* ta kontakt med nära och kära på andra sidan
* ta kontakt med änglarna, gudinnorna och uppstigna mästare
* förstå vikten av att jobba med sig själv för att kunna vägleda andra
* göra övningar där du lär dig uttrycka dig i både tal och skrift
* livsvägen, spådomar och hur våra känslor kan påverka våra val
* annat smått och gott som kommer att dyka upp på vägen

 

Upplägg

Vi träffas på zoom två timmar vid tio tillfällen. 
Förutom detta, har kursdeltagarna en egen grupp på facebook där kursdeltagarna delar med sig av tankar, jag delar information, där man kan ställa frågor och annat smått och gott. Gruppen är hemlig så ingen som inte är inbjuden kan hitta den.

Om du får förhinder att närvara vid något tillfälle så löser jag det genom att lektionen spelas in och publiceras i facebookgruppen.

Eftersom vi kommer att göra allt tillsammans och lyssna på varandra så tar jag enbart in fyra deltagare. Det blir en liten. personlig grupp där alla kan ta plats och få stöttning av mig.

Tid: kl 18-20

Datum fastställs när gruppen har skapats.

Kursavgift: 6500 kr.
Anmälningsavgift 900 kr betalas i samband med att formell kursinbjudan skickas ut.. Resterande belopp faktureras och kan del betalas i egen takt, slutbetalas i samband med sjunde träffen.

Erlagd kursavgift återbetalas endast vid speciella omständigheter.

Utöver kursavgiften behöver du köpa speciella kort som vi ska jobba med. De kostar ca 330 kr.

bottom of page