top of page

Det kom ett mail...

Uppdaterat: 18 juni 2023

Jag brukar inte be kursdeltagare att ge mig återkoppling efter en kurs men efter att ha avslutat min första mediala kurs med energikunskap via zoom, ville jag veta om det blev så bra som jag själv upplevde det. Det kom ett långt mail som inte bara beskriver kursen utan även mig i min roll som medial vägledare. Jag delar detta för kanske kan det hjälpa dig som funderar på att boka en tid eller en kurs med mig att fatta ett beslut. Vi är många medium som cirkulerar där ute och det är sannerligen en djungel att ta sig igenom.

Längst ner i detta inlägg hittar du rabattkoder som du kan använda om du bokar din plats på en kurs hos mig senast den 31/5 2023."Jag har sedan flera år tillbaka haft återkommande kontakt med Camilla och kommer säkert ha det vid behov framöver. Trots att vi är väldigt olika förstår hon mig och vet vad jag går igenom. Camilla säger inte alltid det du kanske vill höra, men det du behöver höra och det hyser jag stor respekt för och det har bidragit till stor utveckling hos mig.


Jag har gått mediala kurser, men även fått vägledning och healing samt genomfört soul realignment och manifesting blueprint. De senare nyligen vilket också visar Camillas bredd, eftersom de är relativt nya i hennes utbud, vilket också har gjort att även om vi genomfört liknande moment får det en ny klang och bredd i takt med att hon själv utvecklas.


Under utbildningarna har jag fått fördjupa mig i och utöka förmågan att förstå energier samt hur olika verktyg kan hjälpa mig i min vardag. Syftet med detta har handlat om att dels stärka relationen till mig själv och min omvärld. Det har därför varit av yttersta värde att kunna lära sig att skilja på mina egna energier och andras.


Den mediala kursen via zoom kan jag varmt rekommendera eftersom den givit mig djupare kunskaper om just energier. Något som också varit väldigt värdefullt var också den lilla grupp vi befann oss i. Där alla delade sina erfarenheter med varandra, vilket stärkte oss alla mycket. Camilla som ledare guidade och hjälpte oss genom moment som att kanalisera budskap från andra sidan, läsa av föremål och personer, lärde oss att sätta tydliga intentioner och hur dessa kunskaper kunde vara värdefulla förmågor. Vi fick även använda oss av budskapskort och vikten av att i alla sammanhang inte värdera de budskap vi fick. Värdet av att också få ge dem till andra var av stor betydelse och gav mig en känsla av respekt och tacksamhet för att personerna lät mig ta del av deras berättelse🙏


Senast idag i skrivande stund fick jag hjälp av en meditation för att rena mig från energier från en person i kassakön som jag inte ville ta del av.


Jag kan utifrån dessa aspekter varmt rekommendera Camilla om du känner att hon skulle kunna vara en hjälpande hand längs din väg här på jorden❤️" //Ewa E
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page