top of page

Pirr i magen

Sitter med en kopp kaffe på vår nyrenoverade balkong. Oj vilket jobb det var att bygga ut den gamla, det tog oss en vecka av vår semester. Projektet jag hade önskat och tjatat om i några år fick äntligen utrymme ❤️


Vilken sommar vi fick 😇 Förlovning, resor, överraskningsfest - förutom balkongen då 😂 - cykelturer, gemenskap och lite hängmatteläge 😍


Att reflektera över livet, att vara tacksam för allt som går ens väg är viktigt för mig. Att inte bara låta avklarade saker passera utan lyfta dem och påminna sig själv. Det skapar positiv energi och välmående. Kommer du ihåg att stanna upp och reflektera?


Hela denna veckan har jag haft en härlig, pirrande känsla av positiv förväntan inför denna helgen för om några timmar bär det av till Röstånga där jag och Jenny ska möta upp 11 vackra kvinnor. Det är dags att hålla helgkurs, vår fjärde tillsammans. Ser fram emot att möta alla nya och gamla bekantskaper 🍀🌟


Jag bara vet att vi får en magisk helg 😇🥰❤️🤩


Jag önskar dig en fin helg också 🍀🌟😍🤩😇❤️🥰24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page