top of page

Portaldag 22/11 och nymåne 23/11

Idag den 22/11 är det återigen en portaldag och imorgon är det nymåne. Dessa händelser kommer med en inbjudan om expansion och utveckling. Nymånen i eldtecknet Skytten som i allra högsta drag öppnar upp för att ta sikte på något nytt. Med tanke på dessa energier så tänker jag att vi är extra öppna för ny inspiration och kanske är det dags att ta ut en ny riktning i livet på något sätt, sätta nya intentioner eller mål.


Själv befinner jag mig i förändringarnas tid både privat och arbetsmässigt. Jag går igenom nya själsläsningskurser och tillhörande kursmaterial som öppnar upp för nya läsningar och möjligheter som jag inte visste fanns. Det är otroligt intressant. Idag är det dessutom exakt en månad tills jag gifter mig. Plötsligt händer allt liksom ❤️


I natt blev jag varse dessa kraftfulla energier som strömmar mot jorden. Jag är ganska säker på att de bidrog till att jag knappt kunde sova i natt, pigg som jag vet inte vad. Med anledning av detta så tänkte jag att det kunde vara passande med ett budskap. Jag tog fyra kort från "Änglar och förfäder". Bakom varje kort finns en vägvisare som kommer med ord fyllda av visdom.


Vilket kort dras du till?

Korten vänds imorgon onsdag så håll utkik!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page