top of page

Vill du ha ett budskap inför nymånen på tisdag den 25/10?


 

God morgon❣️

Jag hoppas att du har haft en bra vecka och att du har börjat förbereda dig för nymånen som kommer med en solförmörkelse på tisdag den 25/10. Om du inte har läst min text om den händelsen som jag publicerade i måndags så kan du följa länken här https://www.yourwisesoul.com/post/budskap-för-vecka-42

Mycket intressant 🥳


För ungefär två veckor sedan la jag ut budskap från Änglar och Förfäder på min Facebook sida och det var fantastiskt roligt med responsen i samband med det och det var så fint att få se alla bekanta namn igen, alla som tidigare har tagit del av de söndagsbudskap jag la ut varje söndag i flera år.


Söndagsbudskapen blev en börda så våras avvecklade jag dem helt för att nu komma tillbaka i ny skepnad. Istället för att komma med nya budskap varje vecka, kommer de fortsättningsvis att komma när andan faller på för att slippa krav och press som det veckovisa blev till slut.

Nu har jag tagit fyra kort som du har möjlighet att välja mellan. Bakom varje kort finns en vägvisare som kommer med ett budskap. Vilken eller vilka siffror dras du till? De vända korten presenteras i samband med nymånen på tisdag kl 11.11 så håll utkik 😍


Ha en fin söndag (det ska jag med en grupp som kommer till mig för att meditera, jobba med budskap och få healing - en heldagsaktivitet med andra ord) ❤ Kramar från mig 🥰Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page