top of page
Växtskugga

Workshop - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en dag då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Äntligen föll polletten ner och nu vet jag vad jag ska göra med informationen jag fick en natt för några år sedan. Det var efter den första kursdagen då jag skulle lära mig Athenas blue ray healing av Helena-Magdalena. Hon hade inte nämnt något om att det fanns flera strålar och att de hade olika syften så därför var upplevelsen otrolig och det är också därför jag förstod informationen som kom. Den var kopplad till healingarbetet.

Jag vaknade natten jag nämnde efter att ha hört en feminin röst som sa: "There are seven beams: the beam of  goddess, the beam of healing, the beam of ..." och så vidare. Snabbt tog jag mig upp ur sängen och letade reda på papper och penna medan jag ännu kom ihåg alla sju, repeterade dem för mig själv. Jag har ofta tittat på lappen jag skrev, varit lite fascinerad över hur klart och tydligt informationen hade kommit men inte vetat vad jag skulle göra med den. Nu vet jag, nu är jag redo. Jag ska föra den vidare till dig för att hjälpa dig att minnas din gudomlighet precis som att en av strålarna heter The beam of goddess.

Många av oss kom till jorden efter att ha levt på olika ställen ute i universum, Plejaderna är ett av alla ställen som finns. Först kom vi till Lemurien och sedan Atlantis. Vi har samlat mycket kunskap genom tiderna men genom Lemuriens och Atlantis undergångar, släcktes det mesta inom oss ned. Nu är vi inne i en tid då det är dags att åter minnas. Att ta tillbaka förlorad kunskap, kunskap som kan hjälpa oss i våra liv här på jorden. Kunskap som kan höja vårt medvetande så att vi lättare ska kunna leva vår sanning. Kunskap som kan hjälpa mänskligheten att vakna från den sömn vi har blivit placerade i.

Dagen kommer att bestå av teori och meditationer på olika sätt i vilka vi kommer att jobba igenom Plejadernas sju strålar, att aktivera och stärka var och ens betydelse för dig. Det innebär att vi kommer att både rensa och balansera aura och chakrasystem men också att höja ditt medvetande genom att bli uppgraderad via tillförsel av höga energifrekvenser.

 

Jag kommer att gå in på vad våra 12 olika DNA strängar står för. Detta för att du ska bli aktiverad i ditt medvetande kring dessa, genom kunskap kan vi förändra.

Min intention är att göra denna dagen till en dag då du blir uppgraderad i ditt energisystem och kanske kommer även minnen från svunna tider att väckas till liv.

Om du vill jobba lite mer på djupet med Lemurien, Atlantis och DNA-strängarna, så kommer även denna workshop som en helgkurs den 21 & 22/9. Här är länk om du är sugen på att vara med på den
https://www.yourwisesoul.com/kurser/helgkurs-plejadernas-sju-str%C3%A5lar

Datum:  söndagen den ?/10

Tid: kl 10-16.30

Plats: hos mig på Möllebogatan 13 i Malmö

Pris: 1390 kr inkl vegetarisk lunch, fika och kristall som vi ska programmera. Platsen betalas när formell inbjudan skickas ut ca 3 veckor före till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305.

Bindande anmälan efter att den formella inbjudan har skickats ut.

Minst 4 max 8 deltagare.

Blåljus
bottom of page