top of page

En magisk vecka

Den gångna veckan har gett mig nya insikter och ny kunskap. Det känns som om ett nytt jag har skapats. Jag känner inre frid, kraft och expansion. Jag lyssnade på en ljudbok en dag och en mening som sades där innehöll "de sju strålarna" vilket satte igång en skapandeprocess i mig. Jag blev tvungen att avbryta lyssnandet, satte mig vid datorn och började skriva. Där och då skapades en workshop baserad på information jag fick en natt för flera år sedan. Jag har tittat på lappen många gånger, förundrad över hur informationen kom till mig, vetat att den hade en betydelse men inte vad jag skulle göra med den.


Workshopen kan vara något för dig om du är intresserad av Plejaderna, Lemurien, Atlantis och bortglömd kunskap genom nedsläckta DNA strängar. Du kan läsa om dagen på min hemsida och fylla i en intresseanmälan om du är intresserad av att vara med när datum har bestämts.

Eftersom en fullmåne med partiell månförmörkelse (vilket innebär att månen delvis skuggas av jorden) är på ingång ikväll kl 22.24, tänkte jag att det kan vara läge att få ett budskap från en vägvisare. Jag tog fyra kort från orakelkortleken "Änglar och förfäder". Kanske vill du ha ett ord på vägen? Låt dig ledas till ett eller flera av de fyra korten.Här nedan kan du sedan se ditt/dina kort med tillhörande budskap.


Krigaren: Var modig och stå fast.

Backa inte. Säg vad du tänker. Nöj dig inte med det näst bästa.

En krigare är en som är beredd att lära känna sig själv och göra det som krävs för att nå sitt mål. Den här krigaren representerar en stark och instinktiv kärlek – vår inre krigare; den energi vi tar till när vi behöver försvara oss själva. Om du plötsligt befinner dig i en farlig situation kommer du att göra allt du kan för att skydda dig, även om du inte skulle säga att du älskar dig själv. Det är ett exempel på stark instinktiv kärlek. Även om krigaren på kortet står i mörker, så representerar han ljuset. Vår inre krigare är skapad av ljus och när han hamnar ansikte mot ansikte med mörkret lyser han bara ännu starkare.


Kanske är du på väg att ta ett enormt steg som verkligen kommer att ge dig skjuts framåt. Om du står i begrepp att möta någon eller något du upplever som obehagligt, så ska du åkalla din inre krigare. Tveka inte. Var inte rädd. Du har den energi som krävs för att skydda dig själv, nu och för all framtid.


Den Vita Häxan: Var ljuset

Gå den rätta vägen och välj ljuset. Vänd dig bort från negativa energier.


Kortet Den Vita Häxan representerar jungfrun i den hedniska trippelgudinnan och i moderna tiders wicca. Jungfrun är den milda, oskyldiga och rena aspekten av gudinnan, en kärleksfull själ som vill hela jordens bästa. Här på kortet har hon sällskap av en behornad uggla. Det visar att hon respekterar dem som är klokare och har större erfarenhet än hon själv. Samtidigt litar hon på sin egen känsla för vad som är rätt och fel. Det här kortet påminner dig om din egen inre gudinna.

Oavsett vad som händer omkring dig så har du alltid möjlighet att välja. Du kan välja att inte sugas in i dramatiska utspel, gräl eller energier som gör dig på dåligt humör. Om människorna i din omgivning är fientligt inställda mot dig eller någon annan, eller om din nuvarande situation (kanske på jobbet) är negativ, får du här en inbjudan att själv vara ljuset. Du är en otroligt varelse, och du om någon kan lysa upp tillvaron. På vilket sätt kan du förändra energin? Hur kan du föra samtalet i en kärleksfull riktning? Hur kan du skydda dig? Hur kan du bistå den de andra hackar på? Eller är det kanske du som ställer till med scener? Den enda som vet svaren är du. Nu kan du också känna att du har stödet att kunna lysa klart och sprida ditt ljus.


Resanden: Rör dig i en ny riktning

Välkomna alla möjligheter att resa, oavsett om det är i den yttre världen eller i världarna inom dig.


Resanden är en symbol för zigenaren inom dig. Nu ställs du inför möjligheten att röra dig i en ny riktning, och den uråldriga visdomens råd är att ta emot den med öppna armar. Att ge sig ut på resa är spännande eftersom man inte bara lär sig mer om världen utan också om sig själv. Det här kortet förebådar ofta en chans till ett uppvaknande som ökar insikten om de otroliga förmågor man har fått för att dela med sig av till resten av världen. Sådana resor gör man ofta på egen hand, men det kan också få en att inse att man aldrig är riktigt ensam. Man har alltid sina änglar och förfäder med sig.


Det kan hända att du har valt en lite ovanlig väg, men din resa kommer verkligen att gagna din andliga och känslomässiga utveckling. Det handlar inte om hur långt du reser i världen utan om hur djupt din inre resa når, och du utvecklas mer och mer för varje steg du tar.

Kom ihåg att om du lättar på bördan och inte komplicerar saker så blir resan ännu trevligare. Det är också en god idé att notera hur långt du redan har kommit och hur mycket du har vuxit som människa, för den insikten kommer att hjälpa dig att göra ännu större framsteg.


Speglingens väktare: Ta dig tid att reflektera

Ta dig tid att reflektera över dina egna styrkor och utmaningar – och över hur långt du har kommit. Se de gåvor du har fått.


Änglarna accepterar dig precis som du är. De har full respekt för dig också nr du står inför en svår utmaning. Speglingens väktare är en kvinnlig ängel som blickar in i livets spegel och föreslår att du ser på dig själv med en ängels ögon och tar till dig din andliga styrka och skönhet. Spegeln berättar att dina grundläggande värderingar och tankar speglas av din omvärld så att det är den världen du ser. Din värld är en exakt spegling av hur du mår inombords, vilket speglingens väktare får dig att förstå. Det här kortet uppmanar dig att ta lite tid för att se var du står just nu.

Du är en praktfull varelse, som har övervunnit så många motgångar och vuxit på så många sätt. Nu ber dina änglar dig att göra en inventering av ditt eget liv och rada upp dina senaste erfarenheter; alla motgångar du har övervunnit, alla styrkor du har utvecklat och alla läxor du har lärt dig. Änglarna vill att du ska reflektera över de inre styrkor du har, speciellt de starka sidor du tycker att andra missar hos dig. Ge dig själv det beröm du förtjänar, och kom ihåg att när du kan lovorda dig själv, kommer andra också att kunna göra det.Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page