top of page

Fattar du alla astrologiska termer?

Uppdaterat: 25 jan. 2023

Jag började läsa astrologi för många år sedan efter att det hade kallat på mig länge. När jag första gången hörde talas om att det fanns något som heter ascendent och att det är en punkt på födelsekartan som kan ge uttryck för hur andra uppfattar en, trillade en pollett ner. Aha, det är därför som människor har sett mig som någon annan än jag i själva verket är!

Jag med min skorpion ascendent kan uppfattas som mystisk, hemlighetsfull och med mitt skal tåler jag vad som helst. Till mig kan man säga vad som helst. Visst kan jag uppfattas som hemlighetsfull eftersom jag inte har ett behov av att berätta allt för alla. Skvaller och prat om andra intresserar mig inte. Men skalet är bara en illusion. Mitt stjärntecken är fisk och jag är känslig. När någon gör mig orätt kan jag tänka tankar om att vilja ge igen men jag kan inte.

I alla fall, det var inte där jag skulle hamna idag ju... När jag började läsa astrologi, hade jag ingen aning om någonting och tur var kanske det för annars hade jag nog aldrig börjat, oj så mycket det finns att veta. Jag gick på mina lektioner, tog in information i min utbrända hjärna så gott jag kunde. Efter några år började jag jobba med vägledning utifrån klienters födelsekarta. Dock slutade jag med det när jag insåg hur många duktiga astrologer det finns, jag tänkte att de säkert var mycket bättre. Jag sorterade bort mig själv helt enkelt. Hur det än är så har jag lärt mig det jag har lärt mig och har stor nytta av den kunskapen framför allt när jag lyssnar eller läser det astrologer har skrivit. Jag kan alla termer och vet vad de innebär.


Eftersom jag på sistone har fått flera förfrågningar om jag inte kan lära ut vad olika astrologiska begrepp innebär, tog jag itu med saken och har nu skapat en plan för en workshop. Jag kommer att hålla den hos mig i Malmö den 5:e mars kl 11-16. Då kommer jag att gå igenom begrepp så som aspekt, konjunktion, hus med mera så att du lättare ska hänga med i astrologiska sammanhang. Jag kommer dessutom att gå igenom alla stjärntecken med sina planeter, hur zodiaken är uppbyggd. Eftersom jag jobbar mycket med astrologin genom att känna energier så är det det jag kommer att inspirera till. När vi känner, behöver vi inte ha all fakta för i känslan bara vet man.


Skulle du vilja vara med på min workshop? Läs mer på min hemsida, där bokar du även din plats. Eftersom du har läst ända hit, får du en rabattkod att använda när du bokar din plats. Uppge astro i fältet för rabattkod så får du 100 kr i rabatt. Hoppas att vi ses!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page