top of page

Hur jag skapar magi i livetMitt liv har förändrats mycket sedan jag började lyssna på min inre vägledning och fånga de subtila signaler denna ibland skapar. Den inre vägledningen är ofta försiktig, rådgivande, men ibland även högljudd och svår att ignorera. Dock vet jag att när den blir högljudd så beror det på att jag har tagit emot den försiktiga, rådgivande, utan att göra något med den. Jag har nämligen en överenskommelse med mina guider, jag har sagt att jag vill ha hjälp att se det jag inte alltid ser och gå vägar jag inte alltid kan lista ut själv eftersom hjärnan är överskattad i dessa sammanhang.


Man bygger samarbetet med sin guide successivt, oftast lite i taget. Man får små fingervisningar, hintar om saker man inte har tänkt på själv. Varje gång jag vet att jag har följt något som jag inte har "hittat på" själv, sänder jag en tacksamhetens tanke till mina guider. Guidernas råd behöver inte vara de som i stunden ser ut som de livsomvälvande men en liten sak kan sedan växa och bli stor. Det innebär att ingenting är för litet att lyssna på.


Ibland ber jag mina guider om hjälp i olika frågor. Ett exempel är för några år sedan då jag önskade gå någon ny medial kurs. Jag hade tänkt tanken och när jag väl hade gjort det så släppte jag tanken, jag litade på att jag inte skulle behöva leta.


En dag tog jag upp min mobil och öppnade Facebook, det första jag fick se var ett evenemang för en medial kurs som skulle vara fyra månader senare. Min direkta tanke var "den ska jag gå", varvid nästa tanke blev "Vad konstigt, jag vet ju ingenting om den än, vare sig var den är eller vad den kostar".


Det blev så att jag gick kursen och jag kan säga nu i efterhand att den blev livsomvälvande för mig på ett positivt sätt. Inte för att jag utvecklades så mycket medialt utan för att jag fick lära mig så hur det känns att ha en kärleksfull lärare. Att han sedan bekräftade mitt mediumskap som unikt, att han sällan upplever någon med min gåva trots att han träffar hundratals studenter varje år runt om i Europa, gjorde inte saker sämre direkt för bekräftelse lyfter.


Jag gick för honom några gånger och jag fick viktiga insikter som sedan fick mig att fatta vissa beslut. När jag ser i backspegeln så innebar detta att jag bytte livsväg helt enkelt. Jag bytte till en livsväg där jag skapade mitt innehåll och inte vad någon annan sa att den skulle innehålla.


När jag och Jenny hade vår kurshelg i Röstånga i augusti, kom en av kursdeltagarna sista dagen och visade en bild på en målning hon hade gjort. Vi tittade på den och kunde konstatera att kvinnan på bilden såg ut som jag. Jag trodde först att hon hade gjort den kvällen före men hon berättade att det hade varit ett tag sedan hon målade den. När hon såg likheterna mellan mig och målningen, blev det en fin bekräftelse för henne att det inte var en slump att hon hade anmält sig till kursen, att kursen var för hennes utveckling. Hon hade aldrig hört talas om varken Jenny eller mig utan bara trillat över vårt event en dag och känt att hon skulle vara med.


Som jag ser det, ökar bekräftelse kraften i det vi gör. Bekräftelse är det vi ibland kallar för synkronicitet. Olika händelser som tillsammans pekar åt samma håll. Jag försöker vara öppen och ta emot hjälpen jag får. Den hjälp jag har sagt att jag önskar få för att leva ett liv i så mycket flöde som möjligt så att guppen blir mindre hårda. Jag brukar tacka för hjälpen samtidigt som jag går in i känslan av tacksamhet. För mig är det ett sätt att skapa magi.


Hur skapar du magi i ditt liv? Kommer du ihåg att vara tacksam? Vill du utveckla din intuition?

Du har väl inte missat att jag har en liten specialgrupp som träffas på zoom för min mediala kurs med energimedvetenhet som startar torsdagen den 29/9? Läs mer på min hemsida https://www.yourwisesoul.com/kopia-p%C3%A5-medial-kurs


Nu kan du få scrolla upp och titta på bilden som Marie hade målat och som vi kan se mig i.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page