top of page

Livets mirakel

Tänk att denna pelargon bara var en torr rot i mars. Nu blommar den så vackert där den står i mormors mjölkkanna. I den har hon burit många liter mjölk, vilket slit. Jag är inte så mycket för arvegods men denna fyller både en funktion och vårdar minnet av min fina mormor som jag förlorade för tidigt i livet.


För mig har det blivit så tydligt hur livgivande det är att njuta av livets mirakel. Att vara tacksam över det som är, har varit och känna hopp inför det som väntar. Idag känner jag mig som ett litet barn på julafton för idag ska jag ha en ny själsläsning och jag ska ha två uppföljande samtal. Det ska bli så spännande att få höra både vad min nya klient känner för informationen jag ska dela men även vad de vars läsningar jag gjorde före sommaren har gett.


Jag har en väninna som var en av de första som var med om en läsning och hon säger ofta hur mycket den har gett henne. Att hon fortfarande upptäcker saker och ser kopplingar till de blockeringar och obalanser jag hittade hos henne trots att det har gått tre månader. En själsläsning är inget man ska se som en quick fix utan den behöver man bära med sig en stund för att ha möjlighet att se sig själv ur ett nytt perspektiv och att börja fatta nya beslut som går i linje med sin själs vibration.


Om du inte har läst om den själsläsning jag erbjuder så har du länk här https://www.yourwisesoul.com/beskrivning-grundl%C3%A4sning och så vill jag påminna om att mitt introduktionserbjudande bara gäller för bokningar som görs senast den 31/8: betala 2 222 kr istället för 2 777. Kanske kan jag ge dig och din själ en skjuts framåt i livet?39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page