top of page
012bde46f692ec0d5d5f62008a696f1081cdface62.jpg

Vägledning på tre olika sätt

Oavsett vilken typ av vägledning du väljer så använder jag mig av min medialitet i den information som förmedlas. Skillnaden mellan de olika tjänsterna är vad vi utgår ifrån; dig och det du upplever att du behöver alternativt vad dina guider och andra vägvisare vill förmedla. Allt kommer med en intention att det ska vara  andligt- och personligt utvecklande.

Kort

Jag jobbar med tarot- och/ eller symbolon kort för att hjälpa dig att förstå ditt liv. Jag spår inte utan utgår från din andliga- och personliga utveckling. 

ANDLIGT &Utvecklande samtal

I detta samtal utgår vi från dig, ditt liv och det du funderar över och behöver hjälp med ex relationsfrågor på olika sätt. Med eller utan healing.

andlig vägledning

Här utgår vi från dina guider och andra hjälpare. Jag tonar in på dig innan du kommer för att få information om vad som ska lyftas. Denna session är för att hjälpa dig att leva ditt liv i ett större flöde och lösa upp sådant som håller dig tillbaka.

Healing på tre olika sätt

Den vanligaste healingmetoden är andlig healing för där öppnar man upp och tar emot för sitt högsta bästa. Det är också den jag använder om du bokar tid för en kombination av samtal och healing.

De två andra healingmetoderna riktar energin för en specifik intention.

andlig healing

Låt healingenergin jobba med dig för ditt högsta bästa. Fysiskt, mentalt, känslomässigt och/eller för andlig/personlig utveckling.

golden spiral healing

Här utgår vi från livet och dig. Du kommer med det du vill förstå och sedan låter vi samtalet leda oss framåt.

athinas blue ray healing

Multilingual Functionality

Här utgår vi från dina guider och andra hjälpare. Jag tonar in på dig innan du kommer och ha fått information om vad som ska lyftas.

Advanced Tech

Vacker spiral.jpg
Bibliotekshyllor

tre olika själsläsningar

Soul realignment® - Själsläsning i Akashakrönikan

Jag är certifierad soul realignment practitioner® av Andrrea Hess. Jag har gått flera kurser och de har förändrat mitt liv på olika sätt. Läsningar med hjälp av Akashakrönikan är fantastiskt spännande.

 

Jag rekommenderar att du börjar med grundläggande själsläsning för att bli medveten om vad du bär på helt i onödan, att få hjälp med att rensa bort tankar och beteenden från tidigare liv. Guideläsningen är också möjlig att börja med men för att göra en manifesting blueprint läsning, behöver du har gjort en grundläggande själsläsning först.

 

Läsningars syfte är att hjälpa dig att få en djupare förståelse för vem du är, vilken hjälp du har från dina guider och kanske varför du lever ditt liv och fattar de beslut du gör. Dessa läsningar är lite dyrare än övriga tjänster eftersom förarbetet är omfattande.

grundläggande själsläsning

Lär känna dig själv på själsnivå och lös upp blockeringar och begränsningar från detta livet och tidigare liv.

Lever du i linje med din själ och dina själsliga tillgångar?

Lär känna ditt guideteam

I den här läsningen får du möta ditt guideteam som vanligtvis består av 4-6 guider. Genom att ha koll på dina guiders expertområden, kan du lättare kalla in den bästa för dig i livets skiftningar.

Manifesting blueprint

I den här läsningen går jag igenom olika själsliga faktorer som kan ge dig svar på följande frågor: Hur skapar du? Varifrån kommer din inspiration? Hur tar du dig till dina mål? Hur mäter du dina framgångar?

För att få ut så mycket som möjligt av denna läsningen, är det bra om du har något specifikt att ta sikte på för att göra läsningen så konkret som möjligt.

enskild meditation på tre olika sätt

Boka en egen tid med mig då jag leder dig i en meditation för att uppleva det du känner att du vill ha. Nedan har jag skrivit några förslag

möt en guide

Alla har guider att vända sig till för att få hjälp och stöttning i livet. Att möta sin guide kan upplevas som stort och överväldigande. Den där känslan av att få uppleva att man faktiskt inte är själv.

möt en anhörig på andra sidan

Att möta en anhörig är ett fantastiskt fint sätt att få uppleva att den man håller kär har det bra på andra sidan. Detta möte kan var till hjälp för att läka och komma vidare i livet.

annat

Denna kategorin är den största och här har du möjlighet att välja precis vad du vill. Du kan få hjälp med att jobba med rädslor, möta ditt högre jag, ett tidigare liv (regression), livet mellan liven.

Buddha Staty för solnedgång
Massage i djungeln

Taktil massage

Denna massage är rogivande, avslappnande och balanserande för kropp och själ. Den stimulerar och hjälper kroppen att producera flera olika hormoner. 

bottom of page