top of page

Nyhetsbrev oktober

Jag skickade nyhetsbrevet till mina prenumeranter i fredags, den 30/9, men glömde lägga det här för dig som inte prenumererar på det än. Du som väljer att börja prenumerera på mitt nyhetsbrev idag, får en rabattkod som ger dig 10% rabatt på alla mina tjänster om du bokar senast den 30/10. Detta utökade erbjudande gäller även dig som har fått din rabattkod men inte använt den än. Det är bara att fylla i din e-post adress på min hemsida så kommer din kod. Här är länk dit https://www.yourwisesoul.com/blog

Har du haft en bra september? Det har jag och det känns som att månaden varade jättelänge, kanske för att den var fylld med många möten och upplevelser. Jag har verkligen fått jobba med struktur och att ta hand om min tid för att hinna allt jag vill. Tack vare detta, kommer jag snart, förmodligen redan nästa vecka, att kunna erbjuda en läsning som ännu inte har fått ett namn men som kommer att handla om teamet av guider som omger dig. Det har känts helt rätt att fortsätta utbilda mig inom själsläsningskonceptet, Soul realignment, eftersom jag får verktyg att använda för att skapa olika läsningar med fokus på personlig utveckling och expansion.


Igår kväll hade jag den första träffen av tio med min nya mediala grupp via zoom. Det var tre fina deltagare som jag fick möta via min dataskärm. Guiderna var på agendan som den viktigaste punkten men det blev så att vi pratade lite om intuition och hur man kan läsa både tankar och miljöer. Det är ett ämne jag kommer att återvända till eftersom att ha koll på sitt energifält och förstå hur energier fungerar är en viktig del i det mediala arbetet och egentligen ännu viktigare i det dagliga livet. Missade du att anmäla dig till kursen? Jag kan ta in en deltagare till och i så fall kommer jag att gå igenom första lektionen med dig. Läs mer på min hemsida och hör av dig om platsen är din. Det är lite brådis för nästa tillfälle är den 13/10.


Så vad händer hos mig i oktober? Tisdagen den 18/10 kl 18.30-ca 20, är det dags för en favorit i repris: Meditation - Upplev ett tidigare liv. Det var en magisk kväll i våras när jag hade den förra gången så nu är det dags igen. Själen får komma ner i en ny kropp vid varje inkarnation för att utvecklas och lära sig nya saker. Ibland kan vi fastna i gamla mönster och ibland glömmer vi vår storhet. Denna meditation kan hjälpa dig att komma framåt i livet. Läs mer om den på min hemsida där du också anmäler dig.

Söndagen den 23/10 kl 10.30-16 är det en dag för budskap och healing. Vi kommer att meditera för att möta en guide och jag kommer att prata lite om hur guiderna kommunicerar med oss och tips på hur man tolkar. Sedan jobbar vi med budskap och dagen avslutas med healing i grupp. Det finns några platser kvar om du vill ha en dag för dig och din utveckling. Du läser mer om den på min hemsida där du också anmäler dig.

Som jag skrev inledningsvis så var jag då på väg att lansera en ny tjänst. Det är gjort och du kan läsa om den på min hemsida: Lär känna ditt guideteam. Jag ser otroligt mycket fram emot att jobba med denna tjänst som har vuxit fram helt naturligt.


Jag önskar dig det allra bästa tills vi ses igen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page