Är du redo för att ta nästa stora steg i din utveckling? Då ska du ta en titt på mina olika Soul realignment ® läsningar. Jag rekommenderar att du börjar med en grundläggande läsning, den kan hjälpa dig att förändra på djupet!

Klicka på en knapp för att snabbare komma dit du vill 

Soul realignment® - Själsläsning i Akashakrönikan

Jag är certifierad soul realignment practitioner® av Andrrea Hess. Jag har nu gått flera kurser och de har förändrat mitt liv på olika sätt. Läsningar med hjälp av Akashakrönikan är fantastiskt spännande och jag har satt ihop lite olika erbjudande. Kanske är där någon som talar till dig? Mest omvälvande är Grundläggande själsläsning. Det är en investering för dig, för att få en djupare förståelse för vem du är och kanske varför du lever ditt liv och fattar de beslut du gör, en läsning för din utveckling och framtid.

Det här kan du göra på plats hos mig

Jag har ett brett utbud för både kropp och själ. Min personliga favorit är andlig vägledning i kombination med healing för de två tillsammans jobbar verkligen på djupet.

Det här kan du göra på distans

En del går att göra fast du inte har möjlighet att komma till mig. Många inklusive mig själv är fascinerade över hur bra distanshealing fungerar. Min personliga favorit är andlig vägledning i kombination med healing för de två tillsammans jobbar verkligen på djupet.

Ord från kursdeltagare och klienter

Soul realignment är ett fantastiskt verktyg och hjälp för dig som vill ta ditt nästa steg i din personliga utveckling. 

 

Camilla är trygg, intuitiv och professionell vilket gjorde upplevelsen både spännande, intressant men också respektfull och värderingsfri. 

 

Den gav mig en djupare förståelse för vem jag är, vad jag kan välja att förändra hos mig själv samt hur jag då behöver göra det.

 

Jag kan varmt rekommendera Camilla och hennes soul realignment läsning.

 

 

Innerligt tack till dig vackra Camilla 

Det känns som att jag fått en rejäl genomkörare och jag känner iver och förväntan 

Tack, tack, tack 

Det här är bland det bästa jag någonsin gjort!

Jag vet inte hur jag kan tacka dig tillräckligt. Fick så otroligt mycket hjälp av själsläsningen idag och är övertygad om att jag med allt "på papper" får ännu mer hjälp - behöver höra/läsa många gånger.

Den mediala kursen har varit betydelsefull för min andliga- och personliga utveckling.

 

Jag har fått redskap som idag är en del av min vardag och som gör skillnad för mig och de människor som jag träffar.

 

Jag är tacksam som investerade i en kurs som gjort skillnad på ett djupare plan, där jag med en trygg kursledare fått möjligheter att växa och utmanas långt utanför vad jag trodde var möjligt.

Camilla är en imponerande kvinna, både väldigt kompetent och för mig en stor trygghet i den spirituella världen. När hon står vid min sida känner jag att jag vågar mer och tror mer på mig själv. Jag har aldrig upplevt en människa ha svar på alla mina frågor, som jag inte ens ställt, innan kvällen är slut…magiskt!!!

Att prata med dig var som att lära mig andas på nytt.

 

Ingenting inom mig är som det nyss var.

 

Förändringar sker på löpande band och jag ger mig utrymmet att bara hänga med istället för att tvinga in balans.

Så fantastiskt det var med all information och alla konkreta tips. Jag känner redan att jag energimässigt är på en annan plats.

Tack igen ! Jag rekommenderade dig till en vän jag har som hade nog behövt din hjälp, får se om hon bokar tid hos dig.

 

Känner jag längre fram att jag behöver mer hjälp hör jag definitivt  av mig till dig:)

 

Jag är glad att jag gick till dig, tror det kommer hjälpa mig mycket.